Guide: Her får du Byens Bedste Service

København er ikke just kendt for et højt serviceniveau, men der findes steder, hvor man som kunde i den grad bliver mødt af varme, venlighed og kompetence. Alle i denne guide var nomineret i Byens Bedste Service 2019.

Hos Barberen i Vognmagergade er der styr på kundernes præferencer. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

At blive mødt af god service er halvdelen af oplevelsen – uanset om det er en kop kaffe, der skal skænkes, et måltid, der skal serveres, håret, der skal klippes, eller garderoben, der skal opgraderes.

Thiemers Magasin

I en tid, hvor stadig flere boghandlere sælger brevpapir, Pokémon-kort og kogebøger af den seneste vinder af »Den store bagedyst«, er det en fornøjelse at besøge Thiemers Magasin i Thulinsgade. For her er de ansatte bogentusiaster, der ikke bare vil sælge en bog, men forære kunderne en læseoplevelse, og det skorter aldrig på anbefalinger. Thiemers Magasin kalder sig selv for en delikatesseboghandel, og den beskrivelse rammer plet. Mens man bladrer i bøgerne kan man samtidig nyde en kop te eller kaffe.

Thiemers Magasin på Vesterbro yder en ualmindeligt god service. Fold sammen
Læs mere
Foto: Dennis Lehmann.

Barberen i Vognmagergade

Skal der styr på ansigtsbehåringen på den elegante og gammeldages facon, så skal du en tur til barberen. Og særligt hos Barberen i Vognmagergade, er der en grund til, at der altid er fuldt booket mange uger ud i fremtiden. Og det er ikke bare håndelag og kendskab til knivskarpe look, men også den altid udsøgte og venlige service. De husker, om du vil have din espresso med eller uden sukker, om du er til sportscola, håndbajer eller cocktail, og så har han altid tid til lige at studse stubbene, også uden for aftale.

Hos Barberen i Vognmagergade er der styr på kundernes præferencer. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup.

Frisør Ofia Seghaou

Hvis Sam’s Bar var en frisør, ville det være Ofia på Frederiksberg Allé. Stedet fungerer som lokalt samlingspunkt for såvel kendisser og kunstnere som børnefamilier, men alle bliver genkendt, beværtet og klippet med lige stor hjertelighed og endnu vigtigere: ærlighed. Salonen bærer navn efter indehaveren Ofia, der har arbejdet i branchen i mere end 20 år. Ofia vægter ærlighed højt, og har du ikke ansigtsformen til en bestemt frisure, så skal du nok få det at vide.

Hvis Sam's Bar var en frisør, ville det være Ofia på Frederiksberg Allé. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Nué på gammel kongevej

Der er tøjbutikker, og så er der Nué på Gl. Kongevej. Her har Jane og Jannie sat en dyd i at gøre deres betjening så personlig, at de ikke bare husker deres kunder ved navn, men også fortæller ærligt, hvis en kjole ikke klæder dig, eller at en af sæsonens største trends er værd at springe over. En AOK-journalist har sågar oplevet, at en af ekspedienterne tog sig af hendes datter, så hun kunne prøve tøj i ro og mag. Nué forhandler eksklusivt tøj og accessories til kvinder.

Foto: PR.

Søllerød Kro (Vinder Byens Bedste 2019)

Som krovært består kunsten i, at alle gæster føler sig genkendt. På Søllerød kro læser Jan Restorff gæsternes inderste tanker og sørger for, at selv uudtalte behov bliver opfyldt. Restorffs metier er, at han ser gæsten, han elsker at skræddersy ikke bare måltidet, men hele aftenen for den enkelte. I en seksstjernet anmeldelse har vi tidligere her i avisen skrevet: »Det er overlegen kokkekunst med umamipedalen i bund, parret med en uforlignelig betjening i verdensklasse.«

Jan Restorff, restaurantchef på Søllerød Kro, tager altid godt imod sine gæster. Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Læssøe.