Guide: Her er Byens Bedste Mode- og Designbutik

Få steder i verden er der så gode muligheder for at shoppe smukke møbler eller ditto klæder, som der er i København. Men hvem skal løbe med Byens Bedste-prisen?

Paustian. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Københavnerne er kendt for at være førende inden for design – uanset om det gælder indretning eller tøj. Den skandinaviske stil præger modebilledet og er samtidig populær rundt om i verden. Hvor i byen finder man de skønneste gevandter og det bedste design? Alle i denne guide var nomineret i kategorien Byens Bedste Mode- og Designbutik 2019.

Jerome Vintage

Mens københavnske modeudsalg står i kø for at kalde sig vintage, er Jerome Vintage på Gl. Kongevej »the real deal«. Det er nemlig her, du finder din vintage Dior-pyjamas, Jean Varon-brudekjoler, boucléjakker fra Chanel og kassebukser, der faktisk er klædelige. Alt er nøje udvalgt, og her finder du alt, hvad en ægte fashionista kan begære, og det er lige fra fine sko og tasker til hatte og smykker.

Jerome. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Holly Golightly

Holly Golightly er et studie udi god smag. Så hvis du ikke selv er stilsikker, kan du bare stikke i Borgergade og orientere dig om, hvad der sker i det danske vækstlag og i dansk mode. Her har de det bedst kuraterede udvalg i Danmark af brands som Marni, Proenza Schouler og Dries van Noten. Butikken åbnede første gang dørene tilbage i august 2001, og har altså lige siden været garant for en sikker og luksuriøs stil, hvor alle varer er specifikt udvalgt til butikken.

Holly Golightly er ganske enkelt et studie udi god smag. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR foto.

Paustians nye møbelhus i København (Vinder af Byens Bedste Mode- og Designbutik 2019)

Indrettet med fantasi i alle afkroge af en ældre, imposant bankbygning i Niels Hemmingsens Gade er Københavns designdistrikt blevet opgraderet med Paustians nye møbelhus. Trods tyngden i bankens arkitekturudtryk er der en lethed over præsentationen af de talrige, forskellige designobjekter, der præsenteres indbydende. Den nye butik byder på masser af designikoner fra både ind- og udland, og man finder alt hvad man kan udstyre sit hjem med af både møbler og accessories.

Paustians nye møbelhus er indrettet med fantasi i alle afkroge af en ældre, imposant bankbygning i Niels Hemmingsens Gade. Fold sammen
Læs mere
Foto: Paustian.

Collage the shop

Illum har oppet sig gevaldigt i deres modeafdelinger. Særligt når det kommer til herreafdelingen, hvor Collage the shop har fanget tidsånden og mænds behov for andet og mere end enten noble jakkesæt eller en gadedrengeuniform. Med mærker som Loewe, Valentino Garavani og Saint Laurent, føler den moderne dandy sig både fristet og forstået. Her kan man give den fuld gas med kreditkortet, men så kan man også få alt til at fuldende en gedigen garderobe.

Collage the shop har fanget tidsånden og mænds behov for andet og mere end enten noble jakkesæt eller en gadedrengeuniform. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR foto.

Sabine Poupinel

Før ord som »multi-brand store« og »slow fashion« blev hvermandseje, vidste designer og fotograf Sabine Poupinel, at god stil ikke handler om at eje meget, men om at finde det helt rigtige. Siden 1973 har hun opdraget københavnerne til at vente på den perfekte skræddersyede jakke, værdsætte fløjl, og se silke og blonder som en del af vores hverdagsgevandter. Og det holder i den grad stadig, selv om vi skriver 2019.

God stil ikke handler om at eje meget, men om at finde det rigtige, mener Sabine Poupinel. Fold sammen
Læs mere
Foto: Martin Sylvest Andersen.

LÆS MERE