Byens Bedste 2022: Her er ALLE de nominerede

Hvad er det, der gør København til den bedste storby at leve i? Det finder Berlingske og læserne ud af nu. Her afslører Berlingske alle de nominerede til Byens Bedste 2022. Hvem fortjener at vinde. Stem nu.

 
Det er nu du skal afgive din stemme i Byens bedste 2022. 15 kategorier disker op med alt det bedste København har at byde på. Nu er det din tur til at vælge dine favoritter, og du kan stemme i alle kategorier. Video: August Johan Bang & Andreas Hein. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København, når vi elsker den mest.

Byens mange oaser og oplevelser er med til at gøre København til noget særligt. Lige nu er byens trukket i sommertøjet, og der venter gode oplevelser om hvert eneste gadehjørne. Men hvad er det bedste, København har at byde på? Det kan Berlingskes læsere nu være med til at bestemme.

For 21. gang kårer Berlingskes AOK-redaktion Byens Bedste. Vi vil gerne hædre dem, der gør København så særlig, og som altid sørger for, at København er levende og indbydende.

I år har vi 15 kategorier med hver fem nominerede. Vinderne findes via dine stemmer og AOK-juryens. Herunder kan du finde samtlige nominerede i alle kategorier og afgive din stemme.

Klik dig rundt i alle de forskellige kategorier, og se de nominerede. Afstemningen løber frem til 19. august.