Alle er inviteret: Kom med til Byens Bedste Fest

Kom med til Byens Bedste Fest lørdag. Berlingske byder på jazz, awardshow, koncert og fest – og det er gratis at deltage.

Lørdag d. 9 juni 2018 fejrer AOK og Berlingske Byens Bedste i Kunsthal Charlottenborgs gård. Her blev de bedste københavneroplevelser kåret som Byens Bedste 2018. Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Læssøe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Berlingskes læsere og AOK-juryen har talt, og nu skal vinderne af Byens Bedste 2019 kåres. Lørdag aften er det 19. år i træk, at AOK præmierer en lang række københavnerfavoritter. Festen finder sted i Kunsthal Charlottenborgs gård, og der er gratis entré.

Den fornemste opgave for Byens Bedste er at hædre og hylde de folk og steder, der er med til at forme byen. Samtidig er Byens Bedste Fest også en anledning til at invitere alle vores læsere og helt almindelige københavnere, foodies og kulturforbrugere med til fest.

Lørdagens festligheder byder på hyggelig optakt med livejazz af Rolf Thofte Trio, inden DJ Camille Jones for alvor varmer op til aftenens højdepunkt. Kl. 18 skydes awardshowet i gang. TV- og radiovært Anders Stegger er vært, og han guider alle gæster gennem aftenens 20 kategorier og kåringer af vinderne. Aftenen sluttes af med fest og masser af musik fra DJ Camille Jones

Program:

Kl. 14: Pladsen åbner
Kl. 14-16: Livejazz ved Rolf Thofte Trio
Kl. 17-18: DJ-set ved Camille Jones
Kl. 18-18.40: Byens Bedste-awardshow del 1
Kl. 18.40-19:  Minikoncert: Off Bloom
Kl. 19-19.30: Byens Bedste-awardshow del 2
Kl. 19.30-22: Afterparty med musik fra DJ Camille Jones
Kl. 22: Tak for i aften