Virksomhedsmægler får nye partnere

Audon Partners, der rådgiver mellemstore virksomheder om køb, salg og fusion, har optaget nye partnere i selskabet. Vækst i virksomhedshandler i 2005 smitter af.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Antallet af virksomhedshandler i Danmark er inde i en voldsom vækst. Alene sidste år steg antallet af handler i omegnen af 25 pct. Den pæne fremgang på markedet for blandt andet salg og fusion af mellemstore virksomheder smitter nu også af på virksomhedsmæglere.

Audon Partners, der i 2005 gennemførte ni virksomhedshandler til en samlet værdi på godt to mia. kr., udvider derfor partnerkredsen i selskabet. Nye er Carsten Hemme (31) og Frederik Aakard (44), som nu sammen men Henrik Audon og Jonas P. Knudsen udgør selskabets ejerkreds.

De to nye partnere har begget været flere år i Audon Partners som projektledere.

Audon Partners største transaktioner i 2005 var den italienske koncern Azelis S.A's køb af Brøste Holding. Den hollandske kapitalfond ABN AMRO Capitals køb af Glud & Marstrand. Og Consenta Holdings salg af HT Defta, Grønvold & Schou, Palsgaard og Danwo til industrielle købere i forbindelse med afnotering af Consenta Holding fra Fondsbørnse.

Audon Partners er en del af den internationale organisaition M&A International Inc. repræsenteret i 35 lande.

www.audonpartners.dk