Vind en luksusbil i Berlingskes aktiespil

Danmarks største aktiespil går i luften om få uger i et samarbejde mellem Berlingske Tidende, Alm. Brand Bank og TV 2. Det er gratis at deltage i spillet.

Danmarks største aktiespil med en præmiesum på knap én million kroner og en Volvo V50 stationcar til over 500.000 kroner som hovedgevinst.

Dét indbyder Berlingske Tidende sammen med Alm. Brand Bank og TV 2 alle til at deltage i - kvit og frit. Spillet starter 30. august og løber tre måneder frem til december, hvor vinderne kåres.

Spillet går i al sin enkelhed ud på at få 250.000 fiktive kroner til at yngle mest muligt.

Det skal ske ved handle i de 20 danske KFX-aktier, 28 andre kendte danske virksomheder uden for KFX-indekset - eksempelvis B&O, Brøndby, DFDS, SAS og ØK - plus 20 udvalgte investeringsforeninger med bl.a. globale aktier og obligationer.

Man handler online
Alle kan deltage, og der er tale om et meget realistisk spil, der til forveksling ligner den virkelige verden - blot med den forskel, at man her højst kan miste en smule tid på løjerne.

Spillet giver dermed en unik mulighed for at få indblik i aktiemarkedets dynamik og prøve kræfter med de finansielle markeder, uden at store private formuer går tabt.

Man vil kunne handle de udvalget aktier i Fondsbørsens åbningstid online. Uden for åbningstiden kan man - som i den virkelige verden - lægge ordrer ind, der gennemføres dagen efter.

Defensiv taktik?
Berlingske Tidende Business vil løbende følge spillet og fortælle om vindere og tabere, op- og nedture, satsninger, pletskud og forbiere.

Man kan først melde sig til spillet fra 30. august - altså på startdagen for spillet - på www.berlingske.dk eller på www.aktiespil.tv2.dk frem til seks uger før spillet slutter.

Men det er en fordel at være med fra starten, hvis man skal sike sig en placering helt i top og få andel i den store præmiepulje. Taber man penge på aktier, kan man også vente og så satse på, at alle andre også har tabt. Men sådan går det næppe.