Venstre er mest erhvervsvenlig

Venstre er det mest erhvervsvenlige parti i Danmark!

Det viser en ny analyse, som Rambøll Management har lavet for Jyllands Posten, hvor 312 eksportvirksomheder er blevet spurgt, hvilket parti de anser som det mest erhvervsvenlige.

Næsten hver tredje erhvervsleder peger på Venstre, mens 25 procent peger på de Konservative. Alle øvrige partier ligger på en procent eller derunder.

Focus på konkurrenceDet er meget glædeligt, at erhvervsvirksomhederne opfatter Venstres politik som erhvervsvenlig. Regeringen har gennem de seneste år fokuseret på at skabe et konkurrencedygtigt samfund, hvor erhvervslivets muligheder for at udvikle sig har været prioriteret højt.

Det gælder blandt andet. indsatsen for regelforenkling, globaliseringsaftalen med store investeringer i innovation, forskning og iværksætteri samt ikke mindst skattestoppet, der har betydet, at virksomhederne i tryghed har kunnet disponere over deres overskud, uden at frygte nye skatter eller afgifter.

Det er erhvervslivet, der skal tjene pengene og sikre arbejdspladser, så velfærdssamfundet også i årene fremover kan udvikle sig. Derfor er vi i Venstre meget opmærksom på erhvervslivets vilkår - og tilsyneladende kvitterer erhvervslivet nu med vise os stor tillid.