TV 2 varsler prisstigning for tusinder af kunder

Hvor mange kunder, prisstigningen berører, vil TV 2 ikke ud med.

TV 2 har varslet prisstigning til tusinder af TV 2 Play-kunder. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De seneste måneder har tusinder af kunder hos TV 2 og TV 2 Play kunnet sidde med armene i vejret, i takt med at TV 2 har tilføjet den ene sportsrettighed efter den anden til porteføljen.

Nu kommer armene så måske ned igen. Tirsdag kom der en mail om, at en del af kunderne skal have flere penge op af lommerne.

Helt specifikt er det de kunder, som i dag abonnerer på TV 2 Favorit + Sport, som er blevet varslet en prisstigning.

For pakken med reklamer stiger prisen til 169 kroner om måneder, og for pakken uden reklamer stiger prisen til 199 kroner om måneden.

Stigningerne træder i kraft 1. oktober.

Det bekræfter TV 2 overfor B.T.

Samtidig forklarer TV 2, at det for de fleste af de berørte kunder betyder en månedlig prisstigning på 10 kroner, mens kunder på 'gammel pris' vil opleve en stigning på 20 kroner om måneden.

»Det er kun sportspakken, der stiger, og stigningen skyldes, at TV 2 løbende indkøber nye og forlænger eksisterende sportsrettigheder. Sportsrettigheder er dyre, og derfor laver vi en prisjustering på sportspakken, så vi kan fortsætte med at vise sport i verdensklasse,« oplyser TV 2 i en mail:

»TV 2 har senest forlænget aftalen, hvor vi kan vise topfodbold fra den italienske Serie A og har købt helt nye fodboldrettigheder til UEFA Europa League og UEFA Europa Conference League.«

Hvor mange kunder, prisstigningen berører, vil TV 2 ikke ud med.

Men da TV 2 Play angivelig har rundet 800.000 abonnenter i alt, er det nok ikke en overdrivelse at konkludere, at der er tale om adskillige tusinde.