Topnordic køber sig ind i Sønderjylland

Opkøb. Topnordic har netop købt den sønderjyske it-virksomhed, pcs-gruppen A/S. Opkøbet skal styrke Topnordics lokale forankring i Sønderjylland.

Topnordic A/S har købt en af Sønderjyllands førende it-infrastruktur-udbydere. Det sker som led i en inensiveret satsning om at blive lokalt forankret.

- Vi lægger meget vægt på at være tæt på vores kunder, derfor har købet af pcsgruppen stor værdi. Den daglige kontakt og det lokale kendskab er egenskaber, som vi ved, at vores kunder værdsætter. Derudover har vi længe følt et behov for at være repræsenteret i netop Sønderjylland, da det er et område, som er inde i en markant vækstudvikling. Vi forventer således, at vi med købet af pcs-gruppen kan øge den samlede årlige omsætning med 85 millioner kr., siger økonomidirektør Martin Trolle, Topnordic.

Pcs-gruppen har indtil i dag – med mere end 30 it-specialister og fokuserer på forretningsorienteret it-rådgivning inden for telefoni, infrastruktur, sikkerhed, service og drift af økonomisystemer og netværk.

- Pcs-gruppen er i dag nået til et niveau, hvor det har været nødvendigt at overveje vækstmulighederne. Og her ser vi sammenlægningen med Topnordic som det optimale bud på fortsat vækst. Dette vil med det samme komme vores kunder til gode, fordi vi nu kan tilbyde flere ydelser og har langt flere kompetencer at trække på generelt. Vi er store i vores lokalområde, men Topnordic er store både på nationalt og på regionalt plan i hele Norden, og det vil kunne mærkes både blandt medarbejdere og kunder. Vi får således lidt højere til loftet og bevarer samtidig den gode jyske ånd, siger administrerende direktør Jytte Callesen, pcs-gruppen.

Topnordic har udover afdelingen i Rødekro også afdelinger i Aalborg, Århus, Esbjerg, Odense og Ballerup.

- mja