Topmodel skal undervise på præsident-universitet

Supermodellen Tyra Banks skal undervise studerende på Stanford University i personlig branding.

Foto: LUCAS JACKSON
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den tidligere topmodel Tyra Banks skal til næste forår undervise på det prestigiøse Stanford University, der bl.a. har haft John F. Kennedy, Herbert Hoover og Google-grundlæggeren Larry Page på listen over studerende.

Det skriver The Wall Street Journal.

Tyra Banks, der var én af de mest indtjenende modeller i årene efter årtusindeskiftet, var fra 1997 til 2005 en del af Victoria’s Secret, men fra maj 2017 skal hun gæsteforelæse i, hvordan man skaber og vedligeholder et personligt brand. Derudover skal hun også gøre de cirka 25 elever klogere på hvordan man håndterer presset, man er udsat for som chef.

Tyra Banks gik sit sidste show for Victoria's Secret i New York i 2005. Fold sammen
Læs mere
Foto: TIMOTHY A. CLARY.

Den 42-årige model, skuespiller og Tv-vært blev i 2011 vurderet til at være god for cirka 90 millioner dollars. Hun har tillige været på Time Magasins liste over verdens mest indflydelsesrige personer. En plads hun ikke kun har fået for sin ydre, men også for sit entreprenante øje.

Foruden sit film- og Tv-produktionsselskab, Bankable Productions, der bl.a. har stået bag America’s Next Top Model og The Tyra Banks Show, har den amerikanske kvinde også grundlagt Tyra Beauty, der sælger make-up.

For en håndfuld år siden gennemførte Tyra Banks et ni uger langt kursus i ”ejer styring” fra Harvard – Stanfords evige rival.