Topklassetelefoner til leje

Mod månedlig betaling kan Sonofons kunder fra på mandag leje de mest avancerede telefoner på markedet.

Læs mere
Fold sammen
Under navnet »Bytmobil« vil Sonofon fra på mandag tilbyde alle mellemklasse- og topklassetelefoner til udlejning mod et fast månedligt beløb. Eksempelvis koster det 129 kroner om måneden at leje en SonyEricsson T610 kameratelefon, der koster 1.799 kr. i forretningerne.

»Det er et led i vores strategi om at kunne tilbyde andet og mere end bare lave priser. Der er stor fokus på priser i mobilbranchen, men jeg håber på, at vi på denne måde kan give brugerne adgang til de nye muligheder, vi kan tilbyde, til en fornuftig pris,« siger Steen Jespersen, marketingdirektør i Sonofon.

Avancerede mobiltelefoner er en forudsætning for at benytte billedbeskeder, få mails og kunne søge på nettet på sin telefon, som netop er kernen i Sonofons strategier.

Skaber loyalitet
Tilbuddet forudsætter, at man er Sonofon-kunde, og der vil være særligt lave priser til kunder, der betaler fast abonnement, siger han.

»Det vil også være interessant for erhvervskunderne, for det giver dem sikkerhed for, at deres telefon hele tiden virker. Går den i stykker, bytter vi den med det samme,« siger Steen Jespersen.

De udlejede telefoner vil være præinstalleret med en række af Sonofons teletilbud. Lejebeløbet falder til det halve efter minimumsperioden på et år, eller også kan kunderne skifte til nye modeller.

Hos Telia har man gennem flere år haft en tilsvarende ordning til sine erhvervskunder, hvor de kan leje en mobiltelefon i 18 eller 24 måneder.