Tøris-produktion og -blæsning

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den nye IceTech maskine kombinerer tørispellet-produktion og tørisblæsning og giver mulighed for afrensning på op til 10 forskellige blæsesteder med én og samme maskine. Derfor vil der altid være tøris til rådighed i dén mængde, der skal bruges - på dét sted, hvor der skal tørisblæses.

Det lover Bramming-virksomheden IceTech A/S, som præsenterer nyheden på HI Industri 2007. IceTech Combi kan, ifølge udstilleren, indstilles til automatisk produktion af en forud defineret mængde tørispellets.

IceTech Combi kan leveres med et fordelersystem, der giver mulighed for tilslutning af op til 10 blæsepistoler og i specielle tilfælde helt op til 64, placeret forskellige steder rundt i fabrikken. På den måde undgår man at bruge tid på at hente tøris-pellets og rigge en tørisblæsningsmaskine til, hver gang et emne skal afrenses. Man tager blot den blæsepistol, der hænger umiddelbart i nærheden, afrenser det pågældende emne, og hænger blæsepistolen på plads igen. IceTech's tørisblæsningsudstyr omfatter også tre forskellige batteridrevne tørisblæsningsmaskiner, der henvender sig til slutbrugere med behov for visse lette, tilbagevendende afrensningsopgaver.