Tivoli henter ny topchef hos Danske Spil

Tivoli får fremover en kvindelig topchef, efter at 46-årige Susanne Mørck Koch er valgt til at afløse forlystelseskoncernens mangeårige administrerende direktør Lars Liebst.

Susanne Mørch Koch bliver ny topchef for Tivoli i København. Fold sammen
Læs mere
Foto: Klaus Holsing KLAUS HOLSTING
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det bliver 46-årige Susanne Mørch Koch, som fremover skal være øverste chef for Tivoli i København.

Susanne Mørch Koch har i tre år været administrerende direktør for Danske Spil, og inden da var hun kommerciel direktør i DSB, hvor hun var medlem af den øverste koncernledelse. Hun afløser Lars Liebst på direktørposten i Tivoli, og dermed er generationsskiftet, som virksomheden meldte ud i december 2019, nu på plads.

»Ser man på Susannes stærke CV, er det, som om der går en lige linje fra alt det, hun har beskæftiget sig med, til stillingen som administrerende direktør i Tivoli,« udtaler Tom Knutzen, bestyrelsesformand for Tivoli i en meddelelse.

Susanne Mørch Koch, der tiltræder senest 1. september 2020, glæder sig til at skulle lede den 177 år gamle forlystelsespark i det centrale København.

»Det er med spænding, glæde og ydmyghed, at jeg har takket ja til tilbuddet om at stå i spidsen for et af Danmarks ældste og mest kendte aktieselskaber, der i generationer har været landets største turistattraktion. Tivoli er et levende og mangfoldigt stykke kulturhistorie lige midt i hovedstaden, og man kan ikke fortælle Tivolis historie uden samtidig også at fortælle det moderne Københavns historie,« udtaler hun.

Lars Liebst, der har været Tivoli-direktør i næsten 24 år, stopper i udgangen af august.