Tiscali får ny chef

Tiscali ansætter ny direktør i Danmark, sænker priserne og lover god service. Det sidste er en nyhed.

Internetselskabet Tiscali ansætter ny direktør. Med navnet Serge Lupas, opvækst i Frankrig, men en baggrund hos internetudbyderen Cybercity og gode danskkundskaber, så er han det rigtige valg for at Tiscali kommer videre, mener Ruud Huisman, der er adm. direktør for Tiscali i Norden og Benelux.

»Han har demonstreret flotte resultater indenfor branchen og vil være i stand til at udvikle vores forretning i Danmark,« siger han.

Serge Lupas siger selv, at hans fokus er, at overbevise markedet om, at Tiscali har lagt problemer omkring kundeservice bag sig. Dem var der dynger af, da Tiscali sendte stakke af kunder til inkasso for påståede restancer på internetabonnementer, der var opsagt år tilbage. Ikke lige metoden til at vække jubel blandt kunderne. Lis Lysholm er netop trådt tilbage som direktør i Tiscali, efter hun havde kunnet betegne serviceproblemerne som et overstået kapitel.

Serge Lupas har også lidt godt med til selskabets bredbåndskunder. Tiscali benytter lejligheden til at sænke sine priser på ADSL med 100-200 kr. om måneden. Størst prisfald finder man på Tiscalis 1024/512 kbit forbindelser der falder fra 680 til 500 kr. om måneden.