Tidligere GN-topchef i spidsen for tysk brilleproducent

Anders Hedegaard, som for nyligt trådte tilbage fra posten som administrerende direktør i GN Hearing, er blevet udpeget til topchef i den tyske brilleproducent og brilleproducent og brillekæde Rodenstock. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR-foto 50914

Anders Hedegaard, som for nyligt trådte tilbage fra posten som administrerende direktør i GN Hearing, er blevet udpeget til topchef i den tyske brilleproducent og brilleproducent og brillekæde Rodenstock.

Det oplyser Rodenstock i en pressemeddelelse.

Anders Hedegaard tiltræder posten den 1. februar.

»Jeg er henrykt over at starte i Rodenstock som CEO. Selskabet har en lang tradition og en stærkt renommé. Det producerer og distribuerer verdensklasse produkter ved at anvende innovative teknologier og har et kæmpe vækstpotentiale,« udtaler Anders Hedegaard i meddelelsen.

Den danske topleder skal erstatte Oliver Kastalio, som har været i spidsen for Rodenstock siden 2010, og som har stået for en turnaround i forretningen.

Anders Hedegaards afgang som topchef for GN Hearing blev annonceret ved udgangen af oktober sidste år. På det tidspunkt blev navnet på Hedegaards nye arbejdsgiver holdt hemmeligt. Anders Hedegaard nåede fire år som chef for GN Hearing.

Rodenstock omsatte i 2017 for 416 mio. euro, og selskabet har ifølge sin hjemmeside 4700 ansatte i mere end 85 lande.