Ti hurtige

Hvad sætter du mest pris på hos dig selv?

»Min indlevelsesevne - når jeg er i god form, har jeg en evne til at se andre mennesker.«Hvad er din dårligste egenskab?

»Rastløshed. Jeg kendte engang en kvinde, der sagde, at det godt kunne være, jeg selv kaldte det rastløshed, men det var nærmest forlystelsessyge.«Hvad bruger du penge på?

»Guderne må vide det - jeg klatter dem væk. Køber mange gaver og lever økonomisk ufornuftigt.«Hvilken menneskelig svaghed kan du bedst acceptere?

»Usikkerhed - at man er usikker på sig selv.«Hvad er din yndlingsbeskæftigelse?

»At sidde på en café med gode venner.«Hvad er lykke for dig?

»Når jeg kortvarigt får bekæmpet min rastløshed. Når det lykkes, er det stærkt forbundet med en kvinde - det kan næsten ikke forbindes med andet. Det er et sjældent, dejligt og stort øjeblik med en kvinde.«Hvor vil du gerne bo?

»Det er ikke så vigtigt, men jeg er vild med Italien. Hvis man kunne flytte en blanding af Rom og Firenze ned på Sicilien, ville jeg ikke være i tvivl.«Hvem ville du gerne invitere til middag?

»Michelle Pfeiffer - udover, at hun er en dejlig kvinde, tror jeg, at hun er meget kvik.«Hvad kan gøre dig rasende?

»Uambitiøs dovenskab.«Hvem er dine helte?

»Jeg går meget op i idoler og har haft mange. Mine tidligere chefredaktører, Jørgen Grunnet og Jørgen Ejbøl, har været en slags faderfigurer for mig. I en anden kategori har jeg en bekendt, der hedder Bøje, som jeg beundrer, fordi han kan være så meget for sin kone og børn. I den platte genre har jeg en dyb beundring for Jack Nicholson, fordi han er så meget kejser i sit eget Kina og har den der udstråling af »I don't give a shit!«