Thyssenkrupps problembørn trækker ned

Tyske Thyssenkrupp - en af verdens største stålproducenter og industrikonglomerater - har klaret sig bedre end ventet, hvis man kigger på de fortsættende aktiviteter. Tager men hele regnestykket med, ser det dog noget værre ud.

Thyssenkrupp er i gang med at frasælge en stribe stålværker i Amerika og er i »fremskredne forhandlinger« omkring dette. Fold sammen
Læs mere
Foto: INA FASSBENDER
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Set på fortsættende aktiviteter fik Thyssenkrupp et driftsresultat, EBIT, på 332 mio. euro i selskabets tredje kvartal. Det var langt bedre, end de 267 mio. euro, analytikerne havde ventet ifølge Bloomberg News. Omsætningen for de fortsættende aktiviteter endte på 9,5 mia. euro mod ventet 9,45 mia. euro.

Det samlede resultat, inklusive alle aktiviteter, endte med et tab på 238 mio. euro mod ventet 31,5 mio. euro.

Thyssenkrupp er i gang med at frasælge en stribe stålværker i Amerika og er i »fremskredne forhandlinger« omkring dette.

Den historiske industrivirksomhed, der blev skabt af sammenslutningen af Thyssen og Krupp i 1999, fastholder sine forventninger til hele året. Dermed ventes der fortsat en lavere omsætning end i 2012 og et driftsresultat for de fortsættende aktiviteter på 1 mia. euro.