Thorborg vil lave tv om iværksætteri

Net-tv. Iværksætteren Martin Thorborg åbner inden for kort tid en tv-station på nettet om og for iværksættere.

Serieiværksætteren Martin Thorborg er på vej med en tv-kanal for iværksættere. Kanalen kommer formentligt til at hedde Amino TV og skal sende fra Amino.dk, der er et debatforum for iværksættere.

Indholdet skal være interviews med folk, der kan fortælle en god historie om iværksætteri. Værtsrollen indtager Martin Thorborg, og han vil personligt gerne møde kvindelige iværsættere med succes eller interviewe nogle af alle de sindrige jyder, som tjener styrtende med penge på deres forretninger. Personer, som ellers ikke stiller op til interviews i danske medier, da de lever efter devisen "den, der lever stille, lever godt".

- Jeg har en drøm om, at jeg kan lokke dem med i programmerne, fordi de hos mig er med til at hjælpe andre iværksættere. Og der er jo typisk tale om hjælpsomme folk, der også sidder i bestyrelsen for andre virksomheder, siger den driftige iværksætter.

Amino udvælger gæsterMartin Thorborg skal ikke arbejde alene, da en vigtig del af det nye netkoncept bygger på en høj grad af involvering af brugerne.

- Iværksætterne på Amino skal inddrages i arbejdet med at udvælge gæsterne, formulere spørgsmål og få dem til at stille op til interviews. Derefter laver jeg et 45 minutters interview, hvor jeg holder mikrofonen og stiller de dumme spørgsmål, siger Martin Thorborg.