Telia indgår partnerskaber om portal

Teleselskabet Telia vil sidst i januar lancere comhjem.dk, der er målrettet de private kunder med adgang til bredbåndsforbindelser.

Telia har derfor indgået en række vigtige partnerskaber, som blandt andet skal sikre nyheder og information på portalen.

Comhjem.dk er tænkt som en »hjemmets portal«, som med et bredt udbud af tjenester skal tilbyde et særligt univers for de private kunder.

Blandt partnerne er Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), der vil levere vejrudsigter, og nyhedsleverandørerne Jyllands-Posten, Berlingske Tidende, B.T., CNN.dk, Ritzaus Medieservice og Bitconomy.

Rejseplanen vil give mulighed for at planlægge rejser, Nykredits boligguide kan bruges til at søge bolig og andet, mens Robinhus er et boligforum, der formidler kontakt mellem køber og sælger. Endelig vil Sundhedsguiden sørge for nyt om sundhed.

»Det er helt afgørende for comhjem.dk, at vi kan præsentere nyheder og information af høj kvalitet. Derfor er vi glade for de vigtige partnerskaber, vi har indgået omkring levering af seriøst indhold til comhjem.dk,« siger Brian Gjerstrup, administrerende direktør i Telia Internet A/S.

Ritzau