TDC-Kabeltv skifter navn

Nyt signal. TDC Kabeltv bliver til YouSee. Det nye navn skal signalere til kunder og marked, at virksomheden står for meget mere end traditionelt kabel-tv.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For at sikre en mere selvstændig profil i forhold til TDC-koncernen skifter det selvstændige selskab TDC Kabeltv nu navn til YouSee.

- Vi er allerede et selvstændigt selskab i TDC-koncernen, og det ændrer vi ikke på. Men TDC har mere glæde af os med en stærk profil, og det opnår vi med det nye navn. YouSee giver os langt bedre afsæt til at fortælle om de produkter, vi markedsfører, siger direktør i YouSee Niels Breining.

Ifølge direktøren bliver der tale om en markant ny attitude og synlighed, bygget op omkring navnet. Det vil blandt andet kunne ses i virksomhedens annoncering, der fremover domineres af en ny stribet designlinje.

Navneskiftet skal bruges til at markere YouSee som en virksomhed med en stærk selvstændig profil. Blandt andet skal der i markedsføringen sættes øget fokus på bredbåndsløsninger.

- Vores placering som Danmarks næststørste bredbåndsudbyder skal cementeres med endnu flere bredbåndskunder. Det vil vi blandt andet sikre ved at fordoble vores bredbåndshastigheder flere gange i løbet af det kommende år, siger Niels Brenning. Ifølge ham vil det forhenværende TDC-kabeltv desuden satse hårdt på hdtv-teknologi.

Med det nye navn til selve virksomheden følger også en række nye produktnavne. Webspeed vil fremover hedde YouSee Bredbånd, Selector skifter navn til YouSee Digitalt kabel-tv og Cabletalk bliver til YouSee Telefoni.

- mpp