Største landsdækkende opstartsnetværk igang

Læs mere
Fold sammen
Danmarks første landsdækkende iværksætterrådgivning, hvor aktive og erfarne erhvervsledere systematisk coacher nystartede virksomheder er en realitet. Under navnet Erhvervssparring starter op mod 40 iværksætterklubber op overalt i landet de kommende måneder.

Det er revisionsselskabet KPMG og DANA, der på opfordring fra regeringen med økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen (K) i spidsen, har fået ansvaret for at løbe initiativet igang. Med fire mio. offentlige kroner i ryggen skal iværksætterklubberne fra og med 1. januar 2007 være helt og aldeles medlemsfinansieret og fungere som en selvstændig forening styret og drevet af iværksætterne.

Initiativet kommer som resultat af, at en række undersøgelser og erfaringer fra andre lande viser, at tidlig sparring med erfarne erhvervsledere øger både overlevelsesmuligheder og vækstudviklingen i nystartede virksomheder.

- Der er masser af stærke kræfter i dansk erhvervsliv, som gerne vil være med til at give iværksættere den bedste start til gavn for både den regionale og nationale erhvervsudvikling, sagde Bendt Bendtsen ved den officielle lancering af Erhvervssparring.

Det første opstartsmøde er allerede i dag kl. 16.30 ¿ 18.30 hos KPMG. I morgen i Odense og den 15. december i Taastrup. Se mere på www.erhvervssparring.dk.