Stjerneregn over HI

Produktnyheder. For første gang i industrimessens historie har udstillerne haft lejlighed til at indsende deres nyheder til officiel bedømmelse og godkendelse det har resulteret i 214 godkendte nyheder, som er tildelt fra én til tre stjerner alt efter nyhedsværdi.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

22 verdensnyheder!

Det byder HI Industri 2007 blandt andet på. Det præcise antal er fremkommet, efter at industrimessen for første gang nogensinde har gennemført en gennemgang af en lang række produktnyheder, udstillerne har kunnet indsende til en officiel bedømmelse og godkendelse. Det samlede resultat blev 214 godkendte nyheder, som er tildelt fra én til tre stjerner alt efter nyhedsværdi.

For at opnå betegnelsen verdensnyhed må nyheden ikke have været markedsført eller vist på en international messe før 1. april 2007, og der var altså 22, der slap gennem nåleøjet. Formanden for HI Industri's messekomité, salgsdirektør Steen Bergstrøm, Kemppi A/S, er godt tilfreds med initiativet.

- Fra udstillerne har vi kun modtaget positive tilkendegivelser om nyhedsbedømmelsen, som har været i særdeles gode hænder hos kompetente eksperter. For hver af de otte "messer i messen", som udgør HI Industri 2007, har der været nedsat et separat bedømmelsesudvalg bestående af en person, som arbejder i og har stort markedskendskab til den pågældende branche, og en uvildig udefrakommende ekspert. Vi har haft fine kriterier og en meget objektiv procedure. Med de mange spændende nyheder får messen en ekstra dimension, siger han.

Den sektor, som byder på flest godkendte nyheder, er Automation med hele 126 nyheder, heraf 16 verdensnyheder.