Stifter forlader Keops-selskab

Virksomhed. Jesper Øhlenschlæger har valgt at fratræde sin stilling som adm. direktør i M2-koncernen pr. dags dato, og samtidig har hovedaktionæren, Keops A/S, købt alle Jesper Øhlenschlægers aktier i koncernen.

Adm. direktør og stifter Jesper Øhlenslæger forlader byggevirksomheden M2 efter skuffende økonomiske resultater. Samtidig overtager Keops alle aktierne i selskabet.

- Når jeg vælger at fratræde min direktørpost på nuværende tidspunkt, hænger det primært sammen med, at mine styrker ligger i opbygning og vækst. M2-koncernen er nu i en anden fase af virksomhedens tilværelse, hvor det i højere grad handler om processer og drift og på det område er jeg overbevist om, at der kan findes bedre kræfter end mig. Når jeg samtidig har valgt at sælge mine aktier i virksomheden, er det udtryk for en gensidig overenskomst mellem Keops og jeg – nemlig at hvis jeg valgte at fratræde direktørstillingen, skulle de have en mulighed for at købe mine aktier. Det er nu sket., udtaler Jesper Øhlensschlæger i via en meddelelse.

Ved udgangen af sidste måned kom det frem, at et stort underskud havde ædt egenkapitalen op i M2og Keops tøvede med at tilføre virksomhedens penge. M2 kom ud af 2006 med et underskud på 24 mio. kr. målt på ordinært resultat før skat, hvorefter egenkapitalen er på minus 8,2 mio. kr.

Keops ejede 60 procent af aktierne i M2 inden købet af de resterende aktier.