Star Tour-ejer overrasker positivt med årsregnskab

Det tyske rejsebureau TUI, der blandt andet ejer Star Tour, leverede torsdag morgen et helårsregnskab, der overgik forventningerne i forhold til omsætningen og det underliggende driftsresultat på EBITA-niveau.

Selskabet forklarer i regnskabet, at det gode driftsresultat er drevet af vækst i det nordlige Europa, samt vækst inden for forretningsområderne Hoteller og Resorts samt krydstogter. Fold sammen
Læs mere
Foto: VALENTIN FLAURAUD
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver Bloomberg News.

Selskabet realiserede i regnskabsåret, som sluttede ved udgangen af september, en omsætning på 20 mia. euro, til sammenligning ventede analytikerne ifølge Bloomberg News en omsætning på 19,7 mia. euro.

Samtidig løftede TUI sit underliggende driftsresultat 23 pct. til 1,07 mia. euro. Der var til sammenligning ventet et driftsresultat på 1,04 mia. euro.

Selskabet forklarer i regnskabet, at det gode driftsresultat er drevet af vækst i det nordlige Europa, samt vækst inden for forretningsområderne Hoteller og Resorts samt krydstogter.

TUI venter for næste regnskabsår, at driftsresultatet vil stige mindst 10 pct., hvilket igen vil drives af en stærk efterspørgsel i den nordlige del af Europa.