Slamsuger begærer sig konkurs

Efter den oprindelige ejers død er det gået ned af bakke for sydsjællandsk slamsuger.

Sydslam i Rønnede er begæret konkurs.

Slamsugningen er gået godt, men afdelingen for industriel rensning har ikke haft den fremgang i omsætning, som man forventede, og derfor er det gået galt.

Det skriver DAGBLADET Køge.

Direktør og ejer Jens Mathiassen døde i september 2008, og siden har man forsøgt at finde vejen frem for den mere end 25 år gamle, lokale virksomhed. Nu har sønnen Jacob Mathiassen og to andre ansatte i den gamle koncern, Bo Christiansen og Michael Håkonsson stiftet et nyt aktieselskab under samme navn, Sydslam A/S - Håkonsson bliver administrerende direktør.

De har så flyttet det nye selskab til Ventrup Parken ved motorvejen i Greve - primært fordi en række af de store kunder er i hovedstadsområdet. Men Sydslam A/S vil dog fortsat yde service på Sydsjælland.

- Hen over foråret er 10-12 medarbejdere i den industrielle afdeling blevet afskediget, og de tilbageværende godt 40 medarbejdere er fortsat over i det nye Sydslam A/S, fortæller Bo Christiansen, drift- og salgschef.

Bygningerne i Rønnede er nu en del af konkursboet, så deres skæbne er uafklaret. Ifølge Bo Christiansen er det koncernen selv - i samråd med kreditorerne - der har indgivet konkursbegæringen.

- mja