Sky-direktør satser på Folketinget

Sky Radios degraderede direktør, Kasper Krüger, forventer folketingsvalg til januar og en plads på Christiansborg for Venstre, som han stiller op for.

Det er på mange måder en lettet Kasper Krüger, der nu må fralægge sig en stor del af ansvaret for Sky Radio. Selv om karrieren som adm. direktør brat er blevet ødelagt, så giver det samtidig plads til den anden store barndomsdrøm i hans liv: Ønsket om at blive politiker, som han har haft lige siden han var 12 år.

Desuden venter han sit tredje barn til januar og planlægger i den forbindelse at gå nogle uger på barselsorlov.

»Jeg føler det som en meget stor hjælp, at direktørstillingen på Sky Radio nu splittes op i to. For det har da været en belastning for privatlivet det sidste års tid, at jeg ikke har haft den nødvendige tid til de små. Så det har ikke været holdbart - hverken for mig eller familielivet,« siger Kasper Krüger, der i følge eget udsagn har arbejdet mellem 60-80 timer om ugen det sidste halvandet år med kun to ugers ferie, hvor han tilmed måtte klare arbejdsopgaver.

»Og al det arbejde har ikke en gang været nok til at håndtere og gå tilstrækkeligt i dybden med alle de opgaver, jeg stod over for,« siger Kasper Krüger, som ser frem til at få Ab Trik til Danmark.

»Derudover kan der komme et folketingsvalg i januar, hvor jeg stiller op. Og hvis jeg både skal have mere tid til familien med et tredje barn og samtidig vælges til Folketinget, så kan man sige sig selv, at det kan ikke lade sig gøre at blive ved som hidtil.«