Scor.dk sure på Rejseholdet

Web-og kontaktsiden Scor.dk kræver af Danmarks Radio, at stationen i forbindelse med aftenens genudsendelse af Rejseholdet fra i søndags, dementerer enhver sammenhæng mellem hjemmesiden og den mordsag afsnittet omhandler.Rejseholdet gav net-side god reklame

Det skriver Dagbladet i Køge.

Web-og kontaktsiden Scor.dk, der har hovedkontor i Køge, har formidlet kravet gennem firmaets advokat, der har »taget fat« i DR, skriver Dagbladet Køge.

"Vi er trætte af at få vores navn nævnt i den sammenhæng. Folk tror, at sagerne i Rejseholdet bygger på virkelige sager, men denne sag drejer sig i virkeligheden om telefon-kontakt-stedet »Træfpunkt«," fortæller Lars Castenlund, direktør for Scor.dk.

DR mener ikke umiddelbart, at brugen af Scor.dk's navn udgør et problem.

"Scor.dk er jo et produktnavn der eksisterer frit tilgængeligt ligesom så mange andre produkter, man bruger i filmoptagelser," fortalte programkoordinator Lene Nedergaard fra DR i går til Dagbladet. Den påstand synes Lars Castenlund er noget sludder:

"I dette tilfælde er der altså mennesker og følelser involveret.

DR ville heller ikke bryde sig om at få nævnt deres navn i forbindelse med eksempelvis børneporno," forklarer direktøren for Scor.dk. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra DR om, hvorvidt de vil følge kravet om et dementi i aftenens genudsendelse.