Sådan bliver Danmark nummer et i Europa

Danmarks konkurrenceevne er udfordret. Siden den finansielle krise satte ind i 2008, er vi røget ud af Top10 på IMD World Competitiveness Yearbook-ranking efter i årevis at have ligget i Top5. Det skal der gøres noget ved, men hvordan?

Business-konference 28. august kl. 8-12.30

Køb din billet her

Mens de politiske beslutningstagere tøver, kommer 80 af Danmarks mest succesfulde globale erhvervsledere her med en plan for, hvordan Danmark kommer tilbage på vækstsporet.

Mød repræsentanter fra Copenhagen Goodwill Ambassador Corps på en stor konference. Hør deres konkrete anbefalinger, der har som formål at skabe en national ambition om at gøre Danmark til EU's mest konkurrencedygtige land i 2020.

Københavns goodwill-ambassadører er noget så unikt som 80 indflydelsesrige danske erhvervsfolk bosat i over 30 forskellige lande i et initiativ stiftet af Wonderful Copenhagen og Copenhagen Capacity. Med et enestående dobbeltblik på hjemlandet er de dedikeret til at promovere København som spydspids for at trække internationale investeringer, kapaciteter og virksomheder til Danmark.

På konferencen møder du bl.a.:

- Waldemar Schmidt,bestyrelsesformand for en række selskaber, tidligere topchef i ISS. Goodwill ambassadør for København, Schweiz.

- Martin Manniche, entrepreneur, medstifter af GreenWave Reality og tidligere Kiss Technology. Goodwill ambassadør for København, USA.

- Martin Roll, international brandrådgiver, forfatter og MBA-underviser på INSEAD. Goodwill ambassadør for København, Singapore.

- Jens Kramer Mikkelsen,adm. direktør i Udviklingsselskabet By & Havn, formand for advisoryboard, Copenhagen Goodwill Ambassador Corps.

- Mads Lebech, adm. direktør i Industriens Fond, formand og medlem i en række bestyrelser.

Deltag også i paneldebatten om, hvordan Danmark kommer tilbage på vækstsporet. I panelet deltager repræsentanter fra brancheforeninger, fagbevægelsen, politikere, dansk erhvervsliv og Copenhagen Goodwill Ambassador Corps.

På konferencen får du også udleveret goodwill-ambassadørernes hvidbog med konkrete anbefalinger til, hvordan Danmark bliver EU's mest konkurrencedygtige land i 2020.

Konferencen afsluttes med frokost.