Ryanair lancerer anti-Brexitkampagne med spotpriser

Det irske lavprisflyselskab Ryanair har annonceret, at det vil flyve britiske "expats" hjem til EU-afstemningen til spotpris, i et forsøg på at hjælpe bevægelsen for fortsat EU-medlemskab.

Ryanair er blot ét selskab i en bred vifte af store firmaer, som støtter "Bliv"-stemmen i spørgsmålet om Storbritanniens EU-medlemskab. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt

Det skriver den britiske avis The Independent.

De reducerede priser vil være tilgængelige for billetter med ankomst d. 22. og 23. juni, hvor den kraftigt omdebatterede folkeafstemning vil finde sted. Spotprisen på omkring 150 kr. er tilgængelig indtil d. 26. maj, og er tiltænkt at skulle hjælpe de mere end 1,2 mio. briter bosat i udlandet hjem til afstemningen.

Ryanair er blot ét selskab i en bred vifte af store firmaer, som støtter "Bliv"-stemmen i spørgsmålet om Storbritanniens EU-medlemskab.

- Ryanair er fuldkomment overbevist om, at den britiske økonomi og dens fremtidige vækstmuligheder er stærkere som medlem af EU, end de er udenfor EU, og med blot fem uger til afstemningen, vil vi fortsat arbejde ivrigt for at hjælpe med at levere en overbevisende "bliv" stemme på d. 23. juni, siger Kenny Jacobs, Ryanairs marketingchef, til The Independent.

Firmaet har doneret større pengesummer til kampagnen, og topchef Michael O'Leary talte også for kampagnen i London mandag, sammen med Chancellor of the Exchequer, George Osborne, skriver The Independent.