Radikal næstformand ny chefredaktør for JydskeVestkysten

Mette Bock, 44, bliver både chefredaktør og administrerende direktør.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Bestyrelsen for JydskeVestkysten K/S har ansat den 44-årige Mette Bock som ny ansvarshavende chefredaktør og administrerende direktør. Hun efterfølger Karsten Madsen, der er tiltrådt en tilsvarende stilling på Berlingske Tidende.

Mette Bock er mag.art. i filosofi og cand.scient.pol. Hun kommer fra en stilling som chefkonsulent og programdirektør hos Scandinavian International Management Institute (SIMI) og har tidligere været direktør for Muskelsvindfonden og derudover arbejdet som journalist. De seneste tre år har Mette Bock løst en række konsulentopgaver i dagbladsbranchen. Hun har desuden været ansvarlig for den internationale lederuddannelse "Leaders", der er udviklet i et samarbejde mellem SIMI og den internationale avisorganisation, World Association of Newspapers (WAN).

Mette Bock er i dag næstformand for Det Radikale Venstre men fratræder med øjeblikkelig virkning alle politiske tillidsposter. Mette Bock tiltræder jobbet på JydskeVestkysten den 1. januar 2002, og direktionen på JydskeVestkysten vil herefter bestå af Mette Bock og direktør Troels Müller. Det oplyser bestyrelsesformand Hans Wenzel, JydskeVestkysten.