Produktnyt

IconOne - Outdoor LCD/TFT billboard / KvikSkift fra Jupiter Skilte ApS / BigBelly fra Scanwaste

IconOne - Outdoor LCD/TFT billboard

Det finske firma Symbicon, der producerer de særlige outdoor LCD/TFT billboards har i samarbejde med Samsung udviklet DID-panelerne, der produceres i størrelser op til 82". LCD/TFT panelerne, der indgår i IconOne, er produceret af Samsung i et udviklingssamarbejde med Symbicon. Panelerne går under betegnelsen Digital Information Display (DID), og er udviklet specielt til det professionelle marked.

Det der skulle adskille DID-panelerne fra konkurrerende LCD/TFT paneler er bl.a., at de er forsynet med dobbelt så mange backlights. Dette skulle give et fantastisk billede og gør det muligt at levere den kraftige lysstyrke, der kræves under udendørs lysforhold. Det enkelte panel er desuden forseglet for at hindre støv og fugt i at trænge ind.

Produktet skulle også være velegnet i produktionsfaciliteter og lignende steder, hvor kravene til driftssikkerhed og tæthed er høje. IconOne outdoor er designet til at operere i temperaturer fra ÷40° C til +45° C. IconOne leveres i 46" og 57" og den store 82" - alle leveres som indoor og outdoor versioner. IconOne leveres også i dobbeltsidet version.

IconOne distributeres i Danmark af Mit Bureau.

KvikSkift fra Jupiter Skilte ApS

Et banner-system, der giver mulighed for at skifte facaden ud på få minutter. Det er tanken bag KvikSkift, som Jupiter Skilte ApS lancerer. Virksomheder skulle emd det nye system få optimale forudsætninger for outdoor reklame.

Det skulle hverken ære nødvendigt at finde stige, stillads eller lift frem, når facaden fremover skal fange forbipasserendes opmærksomhed. Banner-systemet er navnet på den wirehejsløsning, som Jupiter Skilte ApS har udviklet. Systemet skulle være enkelt at montere, nemt at betjene, og udformet så outdoor reklamen får den fulde opmærksomhed på facaden.

Når et banner skal op på facaden, monteres to aluminiumsprofiler, en top- og bundskinne, hvorimellem banneret kan sidde i spænd. Ved udskiftning står man på jorden, mens reklamebanneret stiger til vejrs i op til 7,5 meters højde

KvikSkift henvender sig til dagligvareforretninger, byggemarkeder, køkkenfirmaer, motorvejsdomiciler og i det hele taget virksomheder, der har facaden og den rette beliggenhed til at tiltrække kunder via budskaber i storformat.

BigBelly fra Scanwaste

BigBelly er en affaldspresse som kan erstatte de eksisterende affaldskurve som er placeret i centrum af byerne, i gågader, forlystelsesparker osv. Det specielle ved BigBelly er at den ved hjælp af solenergi presser affaldet fire til otte gange og derved reducerer behovet for indsamlingsture dramatisk. BigBelly reducerer derved også det relaterede brændstofforbrug og udledning af drivhusgasser med op til 80 procent.

BigBelly kan køre otte til ti dage på et fuldt opladet batteri og solcellerne på toppen behøver ikke at være i direkte sollys. BigBelly er allerede en stor succes i USA, hvor bl.a. New York City har implementeret den med stor tilfredshed.