Private undgår posthuset ved nethandel

Online-markedsplads indgår samarbejde med Post Danmark, så brugerne ikke behøver besøge posthuset, når de shopper over nettet.

Læs mere
Fold sammen

Brugerne på online markedspladsen Trendsales får det nu nemmere, når de skal sende deres solgte ejendele til køberne. Et samarbejde med Post Danmark gør, at en tur på posthuset ikke længere er nødvendig.

Med et par klik på hjemmesiden kan en pakkelabel købes og printes, og så er det bare at smide forsendelsen i den nærmeste døgnpostautomat.

Selvom en af Post Danmarks automater ikke står i nabolaget, så mener Trendsales’ direktør og medstifter Bo Eriksen, at der stadig er fordele i det for brugerne.

- Vi vil gerne forbedre oplevelsen for vores brugere. Og ved at klare betalingen og udfylde labelen hjemmefra sparer de tid, siger han.

Det er ikke nyt, at man kan printe labels direkte fra internettet, men indtil videre har det været forbeholdt erhvervsdrivende.Tankegangen bag den nye service er at gøre handel over nettet endnu lettere.

- Og så er der selvfølgelig også en pengebesparelse i det, siger Bo Eriksen.

Aftalen med Post Danmark indebærer nemlig, at brugerne slipper biligere ved at købe pakkelabels via hjemmesiden, når det drejer sig om mindre pakker.

- De fleste ting, der bliver solgt hos os, vejer under et kilo. Men for nogle år siden fjernede Post Danmark netop små pakkeforsendelser op til et kilo, men det kan vi nu tilbyde brugerne, siger Bo Eriksen.

Plads til flere

Trendsales er første og eneste online markedsplads i Danmark, der integrerer pakkelabels i deres system, men Post Danmark er åben over for andre interesserede.

- Absolut. Alle de her sider, hvor private handler med private, der kan vi jo godt lave en aftale med dem, der står for den pågældende side. Det er der ingen problemer i, siger salgs- og markedschef hos Post Danmark, Kurt Madsen.