Plejehjem online

Adressen www.holmegaards-parken.dk er Danmarks ældste plejehjems splinternye hjemmeside. Den informerer beboere lige såvel som borgere om plejehjemmets tilbud.

Selvom man er gammel er det vigtigt at forny sin ånd. Det har plejehjemmet Holmegårdsparken i Charlottenlund gjort. De har etableret hjemmesiden www.holmegaards-parken.dk, hvor plejehjemmets beboere kan orientere sig om forskellige aktiviteter og få af vide hvad dagens menu i Holmegårdesparkens Café står på. Det er måske ikke helt indlysende for de ældre at sende elektroniske breve, derfor har Holmegårdsparkens Aktivitetscenter samtidigt oprettet et computerkursus. Her kan beboerne og dagcentergæster lære at skrive breve og sende e-mails. Det er ikke blot de ældre hjemmesiden kommer til gode, men også de pårørende der kan sende e-mails til beboerne og sidst men ikke mindst jobsøgende. En del af plejehjemmets strategi er nemlig på denne måde at tiltrække nye medarbejdere ved at bringe aktuelle stillingsannoncer på siden. Det har vist sig at virke. Plejehjemmet har allerede modtaget ansøgningsskemaer og ansøgninger der sendes direkte fra hjemmesiden.

Initiativtagerne er plejehjemmets egne ansatte sygeplejersker der står for både tilblivelse og vedligeholdelse af hjemmesiden.

Læs mere: http://www.holmegaards-parken.dk