Pierre.dk skaber landsdækkende autolakeringskæde

Biler. Pierre.dk har ved at overtage lakaktiviteterne hos Køge Bilhus i Solrød skabt Europas største autolakeringskæde, som årligt lakerer 50.000 biler.

Europas største autolakeringskoncern, Pierre.dk-kæden, med hovedsæde i Kolding er nu landsdækkende efter etablering i Solrød.

Pierre.dk overtog ved månedsskiftet lakerings-aktiviteterne i Solrød efter Køge Bilhus A/S.

Direktør Flemming Olsson fra Køge Bilhus har i samarbejde med indehaveren Leif Grambo besluttet, at out-source firmaets lakeringsaktiviteter og autolakeringsbygninger til Pierre.dk Solrød A/S.

Han glæder sig til et spæn-dende, konstruktivt og udbytterigt samarbejde med Pierre.dk kæden, som via systemudvikling og kvalitetsstyring er fundet meget interessant som samarbejdspartner i fremtiden for deres moderne bilhus.

MiljøvenlighedPierre.dk Solrød A/S har ansat Ronni Nielsen som daglig leder. Han kommer fra rugekassen i Kolding med større erfaring som teamleder.

Investeringen i Europas største og mest miljøvenlige autolakeringscenter til 50 mio. kr. på Trianglen 12 i Kolding er blandt andet baseret på, at træne og udvikle fremtidige kompetente ledere, som igennem procesoptimering og systemudvikling er parate til at udfordre verden i en spændende hverdag som teamledere i kæden.

Målet nået-Vor strategi siden år 2000 har været, at Pierre.dk- kæden skulle være landsdækkende på kort sigt. Dette mål er nu med glæde nået, og vi vil fremadrettet koncentrere os om at vækste yderligere på landsplan, siger indehaver og direktør Pierre Legarth.

- Pierre.dk konceptet tilvejebringer en unik værdiskabelse, som er profitabel for firmaets kunder. Hvor kvalitet, pris og leveringssikkerhed gør en forskel, og er afgørende for firmaets succes og stigende vækst på det lavmarginale marked. Men vores vigtigste aktiv er vores loyale og dygtige medarbejdere, siger Pierre Legarth.

Efter etableringen i Køge Bilhus A/S beskæftiger kæden omkring 175 medarbejdere som er fordelt på afdelingerne i Kolding, Esbjerg, Hedensted, Horsens, Herning, Silkeborg, Viborg, Århus, Brønderslev, Aalborg, Odense og Solrød.