Paypal's stifter fyrer op og investerer i cannabis

Han er stifter af Paypal og nu investor i rusmidlet, cannabis, som stadig kun er lovligt i fire amerikanske stater og Columbia.

Peter Thiel. REUTERS/Yuri Gripas (UNITED STATES - Tags: BUSINESS) Fold sammen
Læs mere
Foto: YURI GRIPAS
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Udover af være stifter og nu bestyrelsesformand i Paypal, er Peter Thiel også stifter af investeringsselskabet, Founders Fund. Og nu altså den første til at investere i rusmidlet, cannabis.

Det skriver The Guardian.

Partner i Founders Fund, Geoff Lewis fortæller, at de har investeret i Privateer Holdings, den Seattle-baseret virksomhed, som ejer Leafly.com.  Leafly.com er ligesom brugeranmeldelsessiden Yelp - bare for pot og cannabis. De håber det vil give profit i år, dog vil de ikke ud med, hvor meget de har investeret.

»Det er bare en lidt mere ekstrem version af noget, vi har vist i vores andre investeringer, som vi har det godt med,« siger Lewis til The Guardian.

»Vi er fine med at investere i virksomheder med lovgivningsmæssig tvetydighed, fordi vi mener, at regulering følger folkestemning.«

De har studeret industrien og virksomheden Privateer i 18 måneder, så de føler sig optimistiske med deres beslutning, forlyder det.