Parken gik glip af 35 mio. kr.

Flemming Østergaard har solgt et af Parkens kontortårne til bl.a. bestyrelsesmedlem Hans Henrik Palm. Angiveligt tjente Palm 35 mio. på hurtigt videresalg.

Foto: Claus Bech.
Læs mere
Fold sammen
Ualmindeligt dårligt købmandskab. Sådan må man betegne en handel som Parken Sport & Entertainment og Flemming Østergaard lavede i 2007. Her solgte Østergaard som formand og Hans Henrik Palm som bestyrelsesmedlem et af Parkens kontortårne til en gruppe af investorer for 135 mio. kr. Kort efter solgte investorerne - som også talte Hans Henrik Palm - tårnet videre med en fortjeneste på 35 mio. kr., skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

Hans Henrik Palm har ingen kommentarer til, at han både optræder som køber og sælger i sagen og angiveligt har scoret en millionfortjeneste. Flemming Østergaard ønsker heller ikke at besvare spørgsmål om salget:

- Hør her, jeg har slet ikke tid til at snakke med dig. Det er godt, min ven. Hej, lød det torsdag formiddag fra Flemming Østergaard, da Jyllands-Posten ringede.

Ifølge Jørgen Glistrup, tidligere adm. direktør i Parken, deltog Hans Henrik Palm ikke i bestyrelsens behandling af salget af kontortårnet.

I dag har Parken endnu et kontortårn til salg til 199 mio. kr.

/ritzau/