På natbordet

Sussi Bergh, administrerende direktør i mediebureauet Promedia.

Hvilke bøger læser du for øjeblikket?

»Steen Andersens »At gøre en forskel« om forandringsledelse og Prins Henriks selvbiografi, som jeg fandt på et marked i Frankrig.«Hvilken type bøger foretrækker du?

»Jeg har altid gang i to bøger på samme tid. Den ene er som regel fagrelevant om en konkret problemstilling i forhold til mine ledelsesopgaver og egen personlige udvikling. Og så læser jeg en skønlitterær bog til afveksling for det faglige. Som regel bøger, der skiller sig helt ud fra min hverdag, og som f.eks. giver mig indsigt i en anden tid.«Hvilken bog har gjort størst indtryk på dig?

»Den bog, der altid dukker op i min erindring, er Radclyffe Halls »Ensomhedens Brønd«, som jeg læste i teenageårene. Det er en gribende fortælling om kærlighed, minoriteter og fordømmelse i en tidsalder for meget længe siden.«Hvilken bog ville du give som gave?

»Jeg kunne godt tænke mig, at Bodil Udsen skrev en selvbiografi. Hun er underskøn og med en stor livskraft, som jeg godt kunne tænke mig smittede af på flere. Denne bog ville jeg give mig i gave.«Er der litteratur, du bevidst undgår?

»Oftest undgår jeg science fiktion bøger, men jeg har dog læst et par enkelte gode.«