På Natbordet

Stéphane Herlicq, adm. direktør i Steria A/S.

Læs mere
Fold sammen
Hvilke bøger læser du for tiden?

»»Le Petit Nicolas« af René Goscinny, der beskriver børn i otte års alderen. Desuden har jeg lige læst Dan Browns »Da Vinci Code« og genlæst Ray Bradburys »Fahrenheit 451«, der udkom i 1955.«Hvilken type bøger læser du?

»Som franskmand og engelsk gift læser jeg mest franske og engelske bøger. Jeg kan godt lide at læse teaterstykker af f.eks. Jean Annouil for senere at gå i teateret og iagttage, hvordan instruktør og skuespillere fortolker spillet. Desuden læser jeg science fiction, f.eks. Jean van Hamme - og siden jeg kom til Danmark, har jeg også læst en del om dansk historie, bla. om Kong Christian IV og steder som Frederiksborg Slot.«Hvilken bog ville du give som gave?

»Min kone ønsker sig nyudgivelser inden for engelsksproget litteratur, f.eks. »Jonathan Strange and Mr. Norrell« af Susanna Clarke eller »Secrets of the code: The Unauthorized Guide to the Mysteries Behind The Da Vinci Code« af Dan Burstein.«Hvilken bog ville du tage med på en øde ø?

»Det ville nok være Bibelen. Den er god til at inspirere, den rummer portrætter, filosofi og handler om mennesker. Den vil fortælle mig, hvorfor det er værd at leve selv på en øde ø.« Af Anne-Marie Gregersen