På Natbordet

Sys Rovsing Koch, formand for Advokatrådet.

Læs mere
Fold sammen
Hvilke bøger læser du for tiden?

»Bøger af Peter Thielst, Henrik Zahle og Keld Hansen. Jeg har også en samling engelske digte liggende. Hver dag har sit eget digt, så det bliver en slags almanak. Mange forstår jeg kun sporadisk - dels på grund af sproget, dels fordi de faktisk er vanskeligt tilgængelige indholdsmæssigt.«Hvilken litteratur foretrækker du?

»Jeg synes, det er tankevækkende og inspirerende for debatten at læse kritiske, gennemtænkte analyser af samfundsforhold. Men jeg kan også godt lide kriminalromaner, som f.eks. DaVinci Code og Liza Marklunds svenske krimier.«Hvad betyder bøger for dig?

»Mulighed for fordybelse, selvforglemmelse. Bøger gør verden større, hjælper mig til at tyde mit liv.«Hvilken bog vil du give som gave?

»Det kommer an på, hvem modtageren er. Jeg har lige læst Paulo Coelho »Elleve minutter« - en god bog at give til sin elskede.Læser du fagblade?

»Ja - stakke af juridiske fagblade og mange aviser.«Hvilken bog vil du tage med på en øde ø?

»Den længste og mest vanskeligt tilgængelige, jeg kunne opdrive: Den Store Danske Encyklopædi eller en kunsthistorie, for også at få nogle billeder at se på.