Orange i krig med lavpris-selskaber

Priskrigen på mobiltelefoni er, efter flere måneder i dvale, skudt i gang igen. Onsdag sænkede Telmore minutprisen med en femøre og i går matchede CBB Mobil med nye prissænkninger samtidig med, at et af landets store teleselskaber, Orange, i går præsenterede deres lavprisprodukt, Go.

Læs mere
Fold sammen
Men Orange bryder med den måde, priskrigen indtil nu er ført på. Taler man meget, kommer prisen helt ned på 75 øre i minuttet, og det er lavere end f.eks. Telmores priser. Dertil udvider Orange tilbuddet ved at lade prisen på telefonerne falde i takt med stigende forbrug. Køber en kunde 299 minutters forbrug om måneden, falder prisen på eksempelvis en SonyEricsson T610, en af de bedst sælgende telefoner, med 1.400 kr.

»Vi forsøger med dette tilbud at ramme det store marked. Priserne er i dag lave på det danske marked, og det er vi nødt til at matche, men dertil har vi forsøgt at præsentere et tilbud, der går videre end de rene lavprisprodukter,« siger Morten Christiansen, koncerndirektør hos Orange.

Orange afskaffer abonnementet i deres Go-tilbud, hvilket ligger helt i tråd med andre selskaber. Men Orange kræver et minimumsforbrug på 39 minutter om måneden for at undgå mange passive kunder.