Opnå succes i dine forhandlinger

Har du eller din organisation en forhandlingsstrategi? En bevidst metode hvormed du forbereder og gennemfører de flere end 10.000 forhandlinger, du har årligt?

Ikke at have en strategi for forhandling er identisk med ikke at have en marketingstrategi, ikke at have en kommunikations strategi, ikke at have en HR-strategi eller for den sags skyld heller ikke at have lagt et budget.

Køb billet her

Nye undersøgelser viser, at tillid i forhandlingssituationer over de seneste 10 år er faldet med mere end 40 procent. Et fald i tillid betyder en forøgelse af omkostningen ved et samarbejde og en reduktion i bundlinjeresultater samt en forværring af relationer.

Fald i tillid har over de seneste 60 år vist sig at hænge sammen med økonomisk recession. Kommer økonomisk krise som et resultat af manglende tillid, eller kommer manglende tillid som et resultat af økonomisk krise?

Med simple teknikker, bevidsthed og værktøjer giver Keld Hansen dig en forståelse for, hvorfor og hvordan tillid, forhandling og adfærdsøkonomi kan skabe den altafgørende forskel for dig og din organisation.

Keld Jensen

Underviser på blandt andet CBS og er tilknyttet Thunderbird University i Phoenix. Skriver månedligt i amerikanske Forbes Magazine og er ofte citeret i danske og internationale medier. Keld Jensens ekspertise er relationsskabelse, adfærdsøkonomi, forhandling, personlig kommunikation og tillid.

Keld Jensen er kendt som en fængende foredragsholder. Han rådgiver og underviser årligt mere end 5.000 mennesker og organisationer som eksempelvis SAB Miller, Carlsberg, Rolls Royce, FN, Grønlands Arbejdsgiverforening, ThermoFisher, Dong Energy, Vestas, Danfoss og Novo Nordisk mv.

Har skrevet og udgivet 19 bøger globalt - flere af dem prisbelønnet. Er grundlægger af verdens eneste eMBA uddannelse inden for forhandling og strategi. Læs mere på www.keldjensen.com