Nyt fra bestyelserne

Business Karriere giver hver uge overblikket over nyt fra danske virksomheders bestyrelser. Vi følger, hvem der vælges ind i bestyrelserne i de mest betydningsfulde virksomheder, og hvem der træder ud.

26.-30. august 2003 uge 31

Semler Fleet A/S

Christian Hvidt, Jan Henrik Christiansen og Jesper Mourier er indtrådt i bestyrelsen for det nystiftede selskab Semler Fleet A/S, der har Lars Høgstedt og Mogens Nygaard i direktionen.

Creuna A/S

Fritz Thorkil Rieber og Helge Lundefaret er tiltrådt nye pladser i bestyrelsen for Creuna A/S, mens Øyvind Wabakken Hogenestad er udtrådt.

Sanovo Environment

Solutions A/S

Lactosan-Sanovo Holding A/S har stiftet Sanovo Environment Solutions A/S med en bestyrelse bestående af Thor Stadil, Søren Ring og Christian Nicholas Stadil, mens Thomas Bøgner er direktør.

Gamesa Wind

Engineering Aps

Juan Ignacio Lopez Gandasegui er udtrådt af bestyrelsen, men indtrådt i direktionen for Gamesa Wind Engineering Aps. Samtidigt er Joaquin Coello Brufau udtrådt af direktionen.

Nanon A/S

Thomas Peider Hofman-Bang, Ole Bramsnæs og Hans Valentin Hansen er udtrådt af bestyrelsen for Nanon A/S til fordel for Søren Isaksen og Thomas Gunner Pøckel Arendt. I selskabets direktion er Henry Bayer Kierkegaard indtrådt.

Lån & Spar Bank A/S

Ole Weiss er indtrådt i bestyrelsen for Lån & Spar Bank A/S.

JP/Politikens Forlagshus A/S

Hans Engell og Henrik Thomsen er indtrådt i bestyrelsen for JP/Politikens Forlagshus A/S.

Rønne Havn A/S

Bornholms Regionskommune, LO Bornholms Amt og Bornholms Havne- og Købmandsforeningbox har stiftet Rønne Havn A/S med Carl Løwe Ilsøe, Peter Lundby Hansen, Alex Egon Mogensen, Kaj Erik Mortensen og Elon Studsgaard i bestyrelsen og Hans Bernhard Kümler i direktionen.

FDM-Forsikring A/S

Forenede Danske Motorejere, FDM, og Lærerstandens Brandforsikring G/S har stiftet FDM-Forsikring A/S med Jens Andreas Nygaard, Bent Halkier, Andreas Schjødt Henneberg, Jørgen Jensen, Carsten Møller og Thomas Møller Thomsen i bestyrelsen. I selskabets direktion sidder Jørn Anker-Svendsen og Svend Emil Nielsen.

Jamo A/S

Cato Andreas Holmsen og Frode Strand Nielsen er udtrådt af bestyrelsen, mens Thomas Broe-Andersen er udtrådt af direktionen for Jamo A/S. Efterfølgende er Eskild Lyngholm tiltrådt som ny bestyrelsesformand.

Audio Holding A/S

Frode Strand Nielsen er bestyrelsesmedlem for Audio Holding A/S, hvorefter Jan Jørgensen er tiltrådt som bestyrelsesformand.

SAS Falconer Center A/S

Finn Vestergaard, Simo Johannes Solavaara og Mogens Stendrup er udtrådt af bestyrelsen for SAS Falconer Center A/S til fordel for Lars Høvids Gudbergsen, William Palle og Roy Alberto Kappenberger.

Amersham Health A/S

Olav Land er i bestyrelsen for Amersham Health A/S blevet udskiftet med Lesley Sharon Roche.

Hvam Heat Design A/S

Ib Sand Nykjær er udtrådt af direktionen for Hvam Heat Design A/S til fordel for Vagn Hvam Pedersen, der samtidigt overlader formandspladsen i bestyrelsen til advokaten Niels Peder Opstrup.

Nordisk Kellog's Aps

Stephen Reginald Twaddel er udtrådt af bestyrelsen for Nordisk Kellog's Aps, mens Esben Johannsen, Timothy Peter Mobsby, Christa Camilla Bülow og Kaj Hansen er indtrådt. I direktionen er John Daniel Buckles og Esben Johannsen indtrådt.

Retailers Europe

Ole Villemoes Madsen, Karsten Blom, Torben Østergård Nielsen, Erik Filsø Pedersen og Jesper Poulsen er indtrådt i bestyrelsen for det nystiftede selskab Retailers Europe A/S, der har Erik Filsø Pedersen og Jesper Poulsen som direktører.

FC Aarhus Fodbold A/S

Jan Erik Petersen er udtrådt af bestyrelsen for FC Aarhus Fodbold A/S til fordel for Per Johnny Ravn.