Nyt center for hårdttræ

Trævaregigant flytter sin hårdttræsafdeling til Kolding, der får 20 nye arbejdspladser.

Den danske trævaregigant DLH Danmark A/S, Dalhoff Larsen og Horneman A/S, omorganiserer virksomheden, så Havneterminalen A/S i Kolding bliver nyt center for hårdttræ, oplyses i en pressemeddelelse

I løbet af foråret 2010 flytter DLH Danmark A/S sin hårdttræsdivision til Kolding. Divisionen har i de seneste år været samlet i Hovedgård ved Horsens. Det bliver Havneterminalen A/S i Kolding, der i fremtiden skal håndtere hårdttræ i en mængde, der kræver lagerplads på omkring 4.000 kvadratmeter.

Ansætter yderligere medarbejdere

Leif Buhl, der er direktør for Havneterminalen A/S, glæder sig ifølge pressemeddelelsen til de nye udfordringer:

- Vi har allerede ansat yderligere medarbejdere og er i fuld gang med at indkøbe nye gaffeltrucks og andet udstyr til de kommende opgaver. Samtidig udvider vi det kontorhus, som vi byggede til DLH i 2004, med en ekstra etage til de 20 medarbejdere fra DLH Danmark A/S, der flytter med til Kolding.

Kontorhuset på Nordhavnen, beliggende ved den karakteristiske statue "Tyren", skal være klar til indflytning den 1.maj 2010. Med denne udvidelse har DLH Danmark A/S samlet alle logistiske opgaver hos Havneterminalen A/S i Kolding.

Erik Olsen er logistikchef hos DLH Danmark A/S. Han siger om den kommende flytning til Kolding:

- Markedet for hårdttræsprodukter er sådan, at det populært sagt er en god ide at flytte sammen. Det gør vi så med vores samarbejdspartner Havneterminalen A/S i Kolding, der i fremtiden bliver vores eneste logistikcenter i Danmark. Vi har altid haft et fantastisk samarbejde med Havneterminalen A/S, der til alle tider har opfyldt vore krav og ønsker. Derfor tror vi også på, at samarbejdet vil fungere godt i fremtiden.