To nye chefredaktører på Information

Redaktørerne skal være med til at placere Information centralt, siger avisen formand.

Avisen Information har været uden for huset for at hente to nye chefredaktører.

Anders Jerichow, der senest var ansvarshavende chefredaktør på det nu lukkede Aktuelt, kommer til efteråret til Information sammen med Michael Jarlner, der vender tilbage til Information efter en tur som udenrigsredaktør på Politiken.

Ifølge Informations bestyrelsesformand, Torben Möger Pedersen, skal den nye redaktionsledelse skærpe bladets journalistiske profil og indhold.

"Vi er klar med et nyt hold, som kan placere Information centralt som avisen, der rapporterer om og diskuterer den moderne verdens forandring. Den nye redaktionsledelse har den helt rigtige kombination af erfaring, engagement og idérigdom," siger Torben Möger Pedersen.

Efter fem år med makkerskabet mellem Jørgen Steen Nielsen og Jacob Mollerup fortsætter Jørgen Steen Nielsen som ansvarshavende chefredaktør, når Mollerup fratræder den 1. september. Samme dato tiltræder Michael Jarlner og Anders Jerichow som medlemmer af Informations redaktionsledelse.

Anders Jerichow, 44, bliver chefredaktør med særligt ansvar for international journalistik.

Michael Jarlner, 38, bliver chefredaktør med særligt ansvar for den daglige avisprofil. Han har i øvrigt tidligere været udenrigsredaktør på Information.

Ritzau