Ny salgsdirektør i SAS Danmark

SAS Scandinavian Airlines Danmark har ansat 37-årige Lars Bording som ny salgs- og marketingdirektør.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lars Bording kommer fra en stilling som administrerende direktør i Carlson Wagonlit Danmark, hvor han senest har haft ansvaret for at lede virksomhedens danske aktiviteter. Før det bestred Lars i en årrække ledende poster internationalt og i Danmark for Carlson Wagonlit, herunder 2 år som vice president for global account management i Frankrig, 3 år som global acccount director i Holland og 2 år som international account manager i Frankrig.

"I vores arbejde med at SAS Danmark bliver en konkurrencedygtig og overskudsgivende virksomhed i SAS-koncernen er jeg sikker på, at Lars Bording med sit drive og sin gennemslagskraft kan bidrage væsentligt til at drive os videre mod nye kommercielle succeser. Jeg er glad for, at det er lykkedes at få Lars Bording ombord," siger adm. direktør i SAS Scandinavian Airlines Danmark, Susanne Larsen.

Lars Bording indledte sin karriere som trainee i SAS i 1994. Lars Bording tiltræder senest 1. januar 2007. Han efterfølger Jens W. Willumsen, der forlod SAS ved udgangen af september.