Ny ledelse på vej i Aalborg Industries

Læs mere
Fold sammen
Jan Vestergaard Olsen bliver navnet på den nye administrerende direktør for Aalborg Industries A/S.

Han afløser adm. direktør Freddy Frandsen, der har valgt at gå på pension med udgangen af april næste år. Straks derefter overtager Jan Vestergaard Olsen ledelsen.

Den nye topchef er hentet i egne rækker. Han han har været teknisk direktør hos Aalborg Industries i Aalborg siden januar 2002. Den kommende leder, der er maskiningeniør af uddannelse, begyndte allerede hos Aalborg Industries tilbage i 1984 som projektleder. Frem til 1999 har han haft forskellige lederposter i Aalborg, bl.a. som kvalitetschef, produktionschef og divisionsdirektør for industrikedelafdelingen.

Han har kun i en kort periode, fra 1999 og et par år frem, været udenfor koncernen, indtil han blev hentet tilbage til den nordjyske virksomhed. Som et yderligere led i generationsskiftet i direktionen er der også fundet en afløser for salgsdirektør Jørn M. Nielsen.

Sameer Kalra er udpeget som ny global salgsdirektør. Han er også fundet - idet han hidtil har været adm. direktør for Aalborg Industries serviceselskab i Singapore.

Fra januar 2005 overtager han stillingen som adm. direktør for det nyetablerede datterselskab i Kina med ansvar for både nysalg af kedler og eftersalgsservice med hovedsæde i Shanghai. Stillingen som global salgsdirektør vil Sameer Kalra overtage den 1. maj næste år samtidig med at han bibeholder sit job i selskabet i Kina. Den nye salgsdirektør er af indisk afstamning.

jc