Ny håndboldklub skal bæres af lokale virksomheder

Ambitiøs håndboldklub vil kopiere Vejle Boldklubs kommercielle satsning i bestræbelserne på at få det lokale erhvervsliv med på vognen.

Efter en periode præget af startvanskeligheder har Vestfyns ny elitehåndboldklub, HC Lillebælt, fået sponsoraftaler på plads med Middelfart Sparekasse og Hummel.

Nu er man klar til at sætte fart på hvervningen og mødes i den forbindelse med en række af områdets største virksomheder.

- Både det kommercielle og det sportslige fundament er nu så godt, at vi er klar til næste fase, hvilket bliver tæt dialog med en lille kreds af Vestfyns vigtigste virksomheder. Dem mødes vi med i uge 33 for at præsentere vore visioner og drøfte vores partnerprogram. Inspireret af Vejle Boldklubs succesfulde kommercielle satsning har vi udviklet et stærkt og meget resultatorienteret koncept, som sigter mod at give sponsorerne det størst mulige udbytte af deres investering, siger Freddy Elbæk i en pressemeddelelse.

Det er imidlertid ikke alene de store virksomheder, man henvender sig til. Ligesom klubbens ambition er at styrke hele idrætslivet i Middelfart Kommune, også breddeidrætten, er der lagt op til, at sponsormassen skal omfatte alle typer virksomheder.

- Vi lægger stor vægt på, at investering i et sponsorat skal give afkast for enhver virksomhed uanset størrelse eller branche. Derfor har vi sammensat et omfattende program, hvor der findes en løsning til ethvert behov og enhver pengepung, slutter HCL-direktøren.

Starten har været alt andet end nem for Vestfyns nye elitesatsning, HC Lillebælt (HCL), der har hjemmebane i Lillebæltshallen. Blandt andet var der usikkerhed omkring klubbens selskabsdannelse, der kunne resultere i mistet lokaletilskud fra Middelfart Kommune.

- mja