Ny direktør til dansk køkkenproducent

 Ole Lund Andersen bliver ny adm. direktør for den danske køkkenproducent Tvis/Modulia, som også står bag køkkenmærkerne Svane-Køkkenet og Lifa Design.
Han erstatter Benny Møller, der har været direktør i Tvis/Modulia siden 2004, og som forlader virksomheden angiveligt efter eget ønske og efter gensidig aftale med bestyrelsen.
Benny Møller har virkelig haft sit at se til i sin direktørtid. Han har blandt andet ført virksomheden gennem et generationsskifte i forbindelse med Axcels køb af virksomheden. Han har forestået etableringen af koncernen, som den ser ud i dag med sammenlægningen af de to virksomheder Tvis og Modulia, og han har været en af drivkræfterne i etableringen af en ny køkkenforhandlerkæde, Lifa Design.
Benny Møller har også oplevet, at koncernen først mistede produktionen af Svane Køkkenet og dermed næsten halvdelen af sin produktion, for dernæst at købe mærket tilbage.
I træindustrielle kredse er hans afløser et af de kendteste ansigter. Ole Lund Andersen har de seneste fem år været adm. direktør for Danmarks største møbelkoncern, Tvilum-Scanbirk.
- Vi har et rigtig godt kendskab til Ole og hans stærke lederevner og industrikendskab fra hans tid i Tvilum-Scanbirk, og vi ser frem til endnu et frugtbart samarbejde med ham, siger fondens adm. direktør, Christian Frigast, i en kommentar. jc