Ny boss til optikerkæde

Nyt job. Den landsdækkende optikerkæde Nyt Syn har fået ny direktør. Jarl Riise kommer fra køkkenkæden, INVITA.

Jarl Riise bliver ny direktør i den landsdækkende optikkæde, Nyt Syn Danmark A/S. Han har en baggrund fra køkkenkæden INVITA og erstatter i Nyt Syn Claus Petersen, der har besiddet posten i godt 2 år.

Nyt Syn Danmark tilbagekøbte nyligt sine aktier fra samarbejdet med Synoptik Holding. Siden da har fokus været på at bevare selvstændigheden i den frivillige kæde - men også at samle og styrke medlemmernes fælles aktiviteter gennem en ny strategi.

Den nye strategi blev præsenteret for kædens aktionærer på den seneste Generalforsamling i maj måned. Et af hovedpunkterne i strategien er at intensivere den positive udvikling indenfor medlemstal, omsætning og indtjening, som Nyt Syn Danmark har oplevet igennem de seneste par år. Kæden repræsenterer p.t. 97 forretninger fordelt landet over – en stigning på 20 forretninger indenfor 2 år.

- Mit fokus vil primært være at sørge for, at de nuværende og kommende butiksaktionærer udvikler kæden i samarbejde med den daglige ledelse og Bestyrelsen. Et helt væsentligt element er at sikre, at Nyt Syn’s butiksaktionærer selv høster gevinsten fra en øget udvikling. Sagt med andre ord ønsker vi ikke at dele gevinsten med en Kapitalfond. Nyt Syn’s aktionærer ønsker et langsigtet, personligt ejerskab til glæde for kunderne og personalet, og vi er 100 procent klar til at optage nye medlemmer, der kan se fordelen af selv at score gevinsten, siger Jarl Riise.

- mja