Notabene køber ind i England

Køb. First North selskabet Notabene udvider forretningen med købet af den it-virksomhed Guava Ltd.

Danske Notabene.net, som er et af Nordens førende bureauer indenfor online markedsføring, udvider nu aktiviteterne til England med købet af den engelske virksomhed Guava Ltd., der er specialiseret i søgemaskinemarkedsføring.

Notabene.net, der er børsnoteret på First North er i gang med at gøre søgemaskinemarkedsføring til sin egen niche.

- Vi vil være Nordeuropas førende virksomhed inden for online markedsføring, og det opnår vi gennem både opkøb og organisk vækst. Med købet af Guava Ltd. bliver en af Englands største og mest respekterede virksomheder inden for søgemaskinemarkedsføring en del af Notabene.net, og vi får nogle af Englands dygtigste medarbejdere ombord. Så vi er meget glade for, at købet er gået igennem. Købet sikrer ganske enkelt, at Notabene.net kommer helt i front på et af Europas mest modne markeder, forklarer adm. direktør Brian Mertz Pedersen fra Notabene.net.

Købet af Guava Ltd. er kun det første af en række opkøb, som Notabene.net forventer at gennemføre det kommende år. Ikke mindst ønsker Notabene.net at foretage yderligere et opkøb i England, for at forbedre Notabene.nets markedsposition på det engelske marked. Men også Tyskland har Notabene.nets bevågenhed.

Notabene.net A/S har betalt 65 mio. kr. for Guava Ltd. plus en earn-out for regnskabsåret 2007/2008. Guava omsatte i 2006/2007 for DKK 88 mio.

- mja